Contracte

Contractul colectiv de munca la nivel de ramura Invatamant Superior si Cercetare

In data de 19 decembrie 2012 a fost semnat la Bucuresti contractul colectiv de munca la nivel de ramura Invatamant Superior si Cercetare. La negocieri au participat , din partea Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului: Gigel Paraschiv - sectretar de stat invatamantul superior, George Ghelmez - Director, Direcţia Resurse Umane, Mihai Paunica - Director general, Direcţia Generală Economic, Finanțe, Mihaela Dinu - consilier juridic respectiv din partea Alma Mater: Anton Hadar - presedinte, Razvan Bobulescu - presedinte de onoare, Bogdan Popescu vicepresedinte, Bizdoaca Nicu - vicepresedinte, Aurel Alecu - secretar general . Negocierile au durat 2 saptamani.

Fara a fi perfect si fara a satisface toate doleantele noastre, trebuie sa recunoastem ca acesta este PRIMUL contract colectiv la nivelul ramurii INVATAMANT SUPERIOR si CERCETARE.

Structura cadrul care a stat la baza propunerii initiale a acestui contract a fost cea a contractului colectiv la nivelul Universitatii din Craiova.

Aveti aici continutul contractului colectiv la nivel de ramura.

In data de 10 ianuarie 2013 Contractul Colectiv de Munca la nivel de ramura a fost publicat in Monitorul oficial:

 

 
Contractul colectiv de munca, valabil la nivelul Universitatii din Craiova, pentru perioada 2012-2014
 
In data de 12 octombrie 2012 au fost demarate negocierile privind contractul colectiv de munca la nivelul Universitatii din Craiova. Uniunea Sindicatelor din Universitatea din Craiova, singura uniune sindicala reprezentativa, din institutie a propus ca echipa de negocieri sa cuprinda pe langa presedintele USUUC , vicepresedintele USUUC responsabil cu probleme profesionale și salarizare, vicepresedintele USUUC responsabil cu respectarea contractului colectiv de muncă și cu  problemele profesionale ale personalului didactic, didactic auxiliar și tehnic administrativ  si presedintii celorlalte 3 sindicate din Universitatea din Craiova sau reprezentantii mandatati de presedinti. In aceste conditii, din partea sindicatului vor face parte din echipa de negociere prof.dr.ing. Nicu George Bîzdoacă, conf.dr.ing. Niculae Boteanu, prof.dr.ing Gheorghe Gherghina, dna Cerceaceanu Claudia - Sindicatul Biblioteca, dnul Morega - SINTESA și dnul Vlad Cătălin - Sindicatul Solidaritatea Universitară.
 
Negocierile privind contractul colectiv de munca s-au incheiat odata cu semnarea respectivului contract, la data de 12 decembrie 2012.
 
Contractul colectiv de munca a fost inregistrat la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj cu nr.170 din 18.12.2012.
 
Contractul colectiv de munca, valabil la nivelul Universitatii din Craiova, pentru perioada 2012-2014 o puteti descarca de

 

New Section